Mijn eigen hoertje

Ze had het mailtje wel 5 keer gelezen. “Als je akkoord gaat geef je volledig over aan wat er gaat komen, geen nee, geen weg terug. Je moet voor alles open staan en je mag me niet bellen” Ze wist dat ze zojuist had ingestemd om het spel mee te spellen aan de ene kant vond ze het eng maar maakte het haar ook wel bloedgeil om niet te weten wat ze kon verwachten. Ik stuurde haar eerste opdracht. “morgen maak je geen afspraken we geen contact meer en mag je voor het geval je dat al niet deed alleen zonder slipje naar buiten” Het idee en de spanning maakten haar geil ze besloot dan ook vroeg naar bed te gaan om alvast met haar vibo en dildo in de stemming te komen voor wat nog komen zou. De volgende ochtend was ze vroeg wakker. Ik stuurde haar een smsje” Er komt over 30 minuten een pakketje ga alvast douchen en zorg dat je lekker glad geschoren bent wanneer je de doos hebt mag je hem nog niet open maken maar sms je me” toen ze uit de douche kwam werd er aangebeld het was een koerier met een pakketje. Ze stuurde een sms zoals ze beloofd had. En al gouw had ze er een van mij terug ontvangen. Maak de doos open dit is je outfit voor je werk de kleine doos mag je pas openmaken als je klaar bent met aankleden. In de doos zat een zwarte rok tot vlak boven haar knieën met een split van achter, een witte getailleerde blouse met hoge kraag, een paar witte pumps met een kleine hak van zo’n 6 centimeter, een paar zwarte licht doorzichtige pantys die boven haar enkel stopte en een witte bh die alleen de onderkant van haar bost bedenkte en haar tepels volledig vrij liet. Ze keek zichzelf in de spiegel. Het was iets meer gedresseerd dan ze normaal naar haar werk zou dragen maar ook niet zo dat mensen vragen gingen stellen. Haar borsten kwamen naar boven prachtig uit in de bh en ze voelde de zachte stof van haar blouse tegen haar tepels aan. Ook haar kont kwam mooi uit in de klassieke rok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *