Bioscoopje pakken

Ze is er helemaal klaar voor. Niet teveel make-up, maar wel genoeg om haar mooie ogen te accentueren en dankzij de lippenstift komen ook haar volle lippen goed uit. Haar haar zit goed. Eigenlijk is het een vrij simpel kapsel, maar toch staat het haar erg goed. Sinds ze van lang haar is overgestapt op halflang zit het een stuk minder in de weg en het is nog even makkelijk om er adembenemend uit te zien. Omdat het een simpel avondje uit is draagt ze geen jurk. Al heeft ze een paar mooie dingen in haar kast hangen. In plaats daarvan heeft ze voor iets eenvoudiger gekozen: een simpele zwarte broek en een bijpassend bloesje. Al met al is ze zeer tevreden met wat ze in de spiegel ziet. Dan klinkt de deurbel. Precies op tijd, want ze is net helemaal klaar. Ze werpt nog een laatste blik in de spiegel en dan loopt ze naar beneden. Ze hoort haar vader al tegen haar vriend zeggen dat ze er zo aankomt. Als ze boven aan de trap verschijnt hoort ze haar vriend zachtjes fluiten. Lachend loopt ze naar beneden en slaat haar armen om zijn schouders. Een heftige tongzoen volgt. Zijn zoenkunsten zijn één van de redenen dat ze zo dol hem is. Hoe hij zachtjes haar tong met de zijne streelt en ook haar lippen niet vergeet, heerlijk. Ze voelt de vlinders gelijk weer in haar buik en laat zich even helemaal gaan. Naar adem happend is hij het die een stapje terug doet. Ze lacht en knipoogt naar hem. “Zullen we gaan?” Het ritje naar het centrum duurt niet lang met zijn auto. Onderweg denkt ze met een glimlach terug aan hun eerste keer. In de auto is niet zo comfortabel als in bed, maar wel erg opwindend. Een geluisterde opmerking over die eerste keer doet ook hem lachen. Een parkeerplek blijkt op een maandagavond redelijk makkelijk te vinden en ver van de bioscoop zitten ze niet eens af. Het is alleen wel wat kouder dan ze gedacht had en ze heeft er niet aan gedacht een jas mee te nemen. Maar nadat ze zijn uitgestapt staat hij onmiddellijk zijn jas aan haar af. Het levert hem een korte kus op. Dat was een andere reden dat ze zo verliefd op hem is, hij is altijd zo lief. Eenmaal in de bioscoop is een kaartje snel gekocht en een plaats al even snel gevonden. Misschien komt het omdat maandag nu eenmaal niet de drukste dag is of misschien doordat de film al een tijdje draait, maar de zaal is niet erg goed gevuld. Slechts een handje vol mensen zitten in het toch al niet al te grote zaaltje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *